fbpx

קבלו מתנה מעולה - "המדריך הישראלי לקופירייטינג אפקטיבי" להורדה מיידית

בעקבות השתלטות גוגל על המרחב הוירטואלי מזמן ויתרנו על הפרטיות שלנו. צעד נוסף הנוגע לאיבוד הפרטיות שלנו הוא השינוי שגוגל ערכה לאחרונה באופן בו gmail פועלת. כעת היא מאפשרת לכל אחד הפעיל ב google+ (למי שזוכר מה זה…) לשלוח מיילים באופן ישיר לתיבת ה gmail שלכם אפילו אם הוא אינו יודע את כתובת המייל שלכם, וזאת כבר פרצה הקוראת לספאמר המצוי. כעת, בכל פעם שמשתמש מזין את פרטי הנמענים במייל שהוא עומד לשלוח גוגל תציע לו את האפשרות לשלוח את המייל לאנשי קשר וחברים ממעגלים שהוא יצר ב google+ שלו – גם אם הוא אינו יודע את כתובת המייל שלהם באופן אישי. ושאלתכם- התשובה, היא לא, זה לא טוב.

אופציה חדשה ולא מלהיבה זו מאפשרת עכשיו לאנשים לצרף משתמשים ל google+ שלהם ולהתחיל לשלוח להם מיילים וספאם כאוות נפשם היות ולכל משתמש Gmail יש באופן אוטומטי גם חשבון Google+ (גם אם הוא אינו פעיל). אמנם, שינוי זה לא מאפשר לשולח לראות את כתובת המייל של הנמען אולם יש פה פתח נרחב להפצצת ספאם והונאות מסוגים שונים.

אז איך מתגברים על הצרה הזאת? בצורה די פשוטה את האמת:

  1. הכנסו לעמוד ההגדרות של חשבון הג’ימייל שלכם בקישור הבא : https://mail.google.com/mail/u/0/#settings/general
  2. מצאו בעמוד את ההגדרה email via goole+ ( בגרסה העברית היא נקראת “דוא”ל דרך גוגל+) . תוכלו למצוא אותה נחבאת אל הכלים בחוסר נוחות באמצע העמוד
  3. פתחו את תיבת הבחירה שלידה ובחרו באפשרות no one או בשפת הקודש “אף אחד”
  4. רדו לתחתית העמוד ולחצו על save changes (“שמור שינויים”)

סיימתם. נכון לעכשיו אתם מוגנים מפני הפצצת מיילים מיותרת. בהצלחה.

Hits: 12

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדרת הרצאות מעשיות במחיר מיוחד ללימוד שימוש בכלי בינה מלאכותית